Masterclass

Ook dit jaar is de avond voor het congres een masterclass. Wij vinden dat iedereen expert is in zijn vakgebied en een belangrijke bijdrage levert aan de toekomst van F-ACT. Daarom kan ook íedereen zich opgeven voor deze avond voor ‘masters’.

Op deze avond willen we met elkaar en met ‘anderen’ in gesprek over de toekomst van F-ACT. Want als we het hebben over de toekomst van F-ACT zien wij in ieder geval dat we het als F-ACT niet alleen kunnen. We hebben anderen daar hard bij nodig. Vanuit die gedachte willen we dus met deze ‘anderen’ en met elkaar in gesprek over die toekomst. Hoe kunnen we samen ‘the Future’ vormgeven?

Wat?

De masterclass vindt plaats in Het Ketelhuis op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Tijdens een heerlijk etentje gaan we met elkaar in gesprek over F-ACT van de toekomst; hoe ziet F-ACT er over een jaar uit, waar zitten uitdagingen die we aan moeten gaan, wat zijn je dromen voor F-ACT over een aantal jaar?

Om zoveel mogelijk kennis uit te wisselen en ervaringen te delen wisselen we elke gang van tafel. Aan elke tafel leidt een tafeldame of tafelheer het gesprek. Deze tafeldames en –heren zijn ‘master’ in hun vakgebied, een vakgebied dat verbonden is aan F-ACT. De Politie, het UWV, de gemeente, de Woningbouw, de zorgverzekeraar, housing first, de huisartsen, FACT Nederland en natuurlijk naasten en cliënten zijn als tafeldame en –heer vertegenwoordigd.

Aanmelden

Iedereen is ‘master’ in zijn eigen vakgebied en ervaring. Daarom kan ook iedereen zich opgeven voor de avond. Er zijn maar 70 plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij! Je wordt rond 17.30 uur verwacht en de avond duurt tot ongeveer 22.30 uur. Kosten voor deze geheel verzorgde avond bedragen 80 euro per persoon.

Geef je nu op voor de masterclass!

Facebooktwittermail