Praktische informatie

Kosten

De kosten voor het congrestival zijn  € 275, 00 (inclusief btw) per persoon. 

Inschrijving

Inschrijving voor het congrestival is, afhankelijk van het aantal inschrijvingen uiteraard, mogelijk tot en met de congrestivaldatum. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving.

Schrijf je direct in

Annuleren

Heb je jezelf ingeschreven en wil je toch annuleren? Jammer! We hadden je graag gezien op 22 september. Maar kun je onverhoopt zelf écht niet maar ken je iemand die graag in jouw plaats wil komen? Dat kan! Laat dan wel via e-mailadres factcongres2016@ggze.nl weten wie voor wie in de plaats komt. Wij bevestigingen dan deze wisseling.

Locatie

F-ACT into the Future vindt plaats in het Parktheater Eindhoven aan het Theaterpad 1, 5615 EN Eindhoven.

Route

Het Parktheater Eindhoven ligt aan de rand van het Stadswandelpark nét buiten het centrum van Eindhoven. Het theater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

Kom je met het openbaar vervoer naar Eindhoven? Dan is het theater op loopafstand van het Centraal Station; slechts 1.835 stappen oftewel 15-20 minuutjes wandelen door de binnenstad van Eindhoven.

Kom je met de auto en kan je navigatiesysteem ‘Theaterpad 1’ niet vinden? Kies dan voor Elzentlaan 50.

Kijk op de site van het Parktheater voor uitgebreide routebeschrijving

Parkeren
Rondom het Parktheater zijn verschillende plekken waar je je auto kwijt kunt.

Kijk op de site van het Parktheater voor uitgebreide informatie hierover

Wil je je benen strekken en een korte wandeling maken vanaf de parkeerplaats? Kies dan voor de parkeerplaats aan het Stadhuisplein. Dit is slechts 750 stappen oftewel 7-8 minuutjes verwijderd van het Parktheater.

Facebooktwittermail