Programma

We verwachten rond 09.00 uur te beginnen. Inclusief een hapje en een drankje na afloop, die je eigenlijk niet mag missen, kun je rond 18.00 uur weer huiswaarts.

Interessante sprekers

Als wij kijken naar de toekomst van F-ACT, zien we dat we het als F-ACT niet alleen kunnen. We hebben anderen hard nodig. Hoe kunnen we de ‘Future’ samen vormgeven? We nodigen iedereen uit om met elkaar hierover in gesprek te gaan, al tijdens het congrestival.

Zoals het een goed congres en een goed festival beaamt kent het Congrestival ‘F-ACT into the Future’ een rijk en afwisselend programma met voor ieder wat wils. Wil je van vroeg tot laat toehoorder zijn bij zoveel mogelijk sprekers? Dat kan! Wil je de hele dag met collega’s in gesprek en zo ervaringen uitwisselen en na te denken over de toekomst? Dat kan! Wil je van allebei een beetje? Ook dát kan! Hoe je de dag indeelt is volledig aan jezelf. En je hoeft dit vooraf niet aan ons kenbaar te maken.

De tijd aan jezelf!

Het programma start om 09.00 uur in de Grote Zaal met een plenaire bijeenkomst. Rond 10.00 uur gaat iedereen zijn eigen weg. De hele dag kun je namelijk de keuze maken die je op dat moment het beste past. Je hoeft je dus niet (vooraf) aan te melden voor bepaalde bijeenkomsten. Je kijkt gewoon of én welke sprekers je bij wilt wonen, houdt de klok zo nodig in de gaten en zorgt dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Zorg wel dat je op tijd bent voor een lezing want als de deuren van de zaal zijn gesloten mag je er niet meer in. Dat zou immers de spreker en de toehoorders maar storen.

Om 15.15 komen we weer samen in de Grote Zaal en sluiten we gezamenlijk de dag af. Om 17.00 uur hebben we nog een hapje en een drankje voor je weer huiswaarts gaat.

Oriënteer je vooraf

Zoals gezegd: je hoeft je niet vooraf aan te melden voor de bijeenkomsten. Maar, we kunnen ons voorstellen dat je wel meer wilt weten over wie er komt spreken en waarover. Zodat je je alvast kunt voorbereiden en kunt verheugen op de dag. Bekijk het overzicht van alle programma-onderdelen.

Ga het niet uit je hoofd leren en print het niet uit want op de dag zelf is er genoeg informatiemateriaal waarin je alles terug kunt lezen.

Facebooktwittermail